INTERIERE

OBJEKTE SHUMEFUNKSIONALE

QENDRA SOCIAL-KULTURORE

PEIZAZHE

STUDIME URBANE

TRASHEGIMI KULTURORE

QENDRA SHENDETESORE

OBJEKTE ARSIMORE

QENDRA BIZNESI

BANIM

HOTELE

"Arkimade" shpk është një kompani private me vendndodhje në Tiranë, Shqipëri. Kjo kompani ka filluar aktivitetin e saj në fillim të vitit 2006 dhe ofronte shërbime në fushën e Studimeve Urbane dhe Projekteve të Arkitekturës.

Në Korrik të vitit 2010 kompania "Arkimade" zgjeroi shërbimet e saj jo vetëm ne fushën e Studimeve Urbane dhe Projekteve të Arkitekturës por edhe në fushën e Projekteve të Konstruksioneve, Rrugëve, Ujësellës-Kanalizimeve dhe Supervizonin e tyre. Stafi i kompanisë përbëhet nga ...

ME SHUME INFORMACION