• PARK ARGËTIMI DHE LOJRASH NË BURREL
VITI:: QERSHOR 2005


  • KONKURS NDËRKOMBËTAR PROJEKTIMI PEIZAZHI PËR PARKUN E BESIMIT NË TIRANË
VITI:: DHJETOR 2015


Kategorite e Projekteve