• EKSPOZITË DHE MAGAZINË 3 KATE NË VORË
VITI:: DHJETOR 2005


  • QENDËR BIZNESI
VITI:: JANAR 2006


  • QENDËR BIZNESI NË SHËNGJIN
VITI:: KORRIK 2006


  • RIKONSTRUKSION I ISH AEROPORTIT RINAS DHE ADAPTIM NË ZYRAT QENDRORE TË T.A.P.
VITI:: SHTATOR 2006


  • STACION KARBURANTI
VITI:: SHTATOR 2006


  • NDËRTESA E BANKËS SË SHQIPËRISË NË BERAT
VITI:: TETOR 2006


  • SHTYPSHKRONJA E FLETORES ZYRTARE
VITI:: NË PRILL 2007


Kategorite e Projekteve