INTERIERE

OBJEKTE SHUMEFUNKSIONALE

QENDRA SOCIAL-KULTURORE

PEIZAZHE

STUDIME URBANE

TRASHEGIMI KULTURORE

QENDRA SHENDETESORE

OBJEKTE SPORTIVE DHE ARSIMORE

QENDRA BIZNESI

BANIM

HOTELE

"Arkimade" shpk është një kompani private me vendndodhje në Tiranë, Shqipëri. Kjo kompani ka filluar aktivitetin e saj në fillim të vitit 2006 dhe ofronte shërbime në fushën e Studimeve Urbane dhe Projekteve të Arkitekturës.

Në Korrik të vitit 2010 kompania "Arkimade" zgjeroi shërbimet e saj jo vetëm ne fushën e Studimeve Urbane dhe Projekteve të Arkitekturës por edhe në fushën e Projekteve të Konstruksioneve, Rrugëve, Ujësellës-Kanalizimeve dhe Supervizonin e tyre. Stafi i kompanisë përbëhet nga ...

ME SHUME INFORMACION