Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Portfolio

ARREDIM

Apartamenti ndodhet në qendër të Tiranës, në katin e gjashtë të një pallati të ndërtuar rreth 15 vjet me parë. Apartamenti banohet nga një familje prej katër personash, prindërit dhe dy vajza të reja. Të zotët e shtëpisë menduan të bënin një rinovim të apartamentit duke e riorganizuar nga e para ndarjen e ambjenteve si edhe orientimin e tyre.

Date:
Category:
Vendodhja

Tiranë

Faza

Ndertuar

Tags: