Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Portfolio

Rikualifikim Urban

Rikualifikim Urban

Lagjja “Dardania” kufizohet nga bulevardi “Besëlidhja e Malësisë” në veri, rruga “Ram Sadria” në lindje dhe rruga “Mic Sokoli” në jug. Sipërfaqja totale e sheshit është 1.3ha nga të cilat 0.18ha janë gjelbërim, 0.53ha janë trotuare, 0.11ha janë rrugë dhe sheshe dhe 0.48ha janë godinat ekzistuese..

Date:
Category:
Arkitekt

ARKIMADE

Vendodhja

Tropojë

Faza

Projekt Zbatim

Tags: