Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Portfolio

ARREDIM BAR-KAFE NË TIRANË

ARREDIM BAR-KAFE NË TIRANË

Ambjenti ka një sipërfaqe prej 150 m² dhe ndodhet në rrugën e ambasadave në Tiranë. Ai organizohet në 2 ambjente; Ambjenti i verandës jashtë i cili lidhet me ambientet e brendshme me anë të një vetrate xhami me mekanizma palosje.Në ambientet brenda lokalit ku është edhe banaku, është trajtuar një stil i kombinuar mes klasikes dhe neoklasikes. Duke u pershtatur edhe me kërkesat e klientit është kombinuar çdo gjë me detaj dhe duke nxjerë në dritë edhe pjesët më të errëta të lokalit, si nga ana e ndriçimit ashtu edhe nga ana e konfortit vizual.

Date:
Faza

Projekt Ide

Vendodhja

Tirane

Tags: