Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Portfolio

ARREDIM APARTAMENTI NË QENDËR TË TIRANËS

ARREDIM APARTAMENTI NË QENDËR TË TIRANËS

Ky apartament i madh është vendosur në qendër të Tiranës.Sipërfaqja e përgjithshme e banesës është 170 metra katrorë dhe është i organizuar në një dhomë ndejtje, kuzhinë, dhomë gjumi martesore, dhomë miqsh, studio dhe dy banjo. Ky apartament ka një stil bashkëkohor përbërë nga linja të pastra, sipërfaqet e qeta dhe të lëmuara, si dhe disa detaje me te ndërlikuara. Ai është i rehatshëm dhe me hapësira të bollshme. Apartamenti është trajtuar me ngjyra neutrale, të tilla si krem, të bardhë, kafe dhe të përhimë.

Date:
Faza

Ndertuar

Vendodhja

Tirane

Tags: