Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Portfolio

ARREDIM APARTAMENTI NË QENDËR TË TIRANËS

ARREDIM APARTAMENTI NË QENDËR TË TIRANËS

Ky apartament ndodhet në një pallat të ri në rrugë të “Kavajës” shumë pranë qendrës së Tiranës. Sipërfaqja e përgjithshme e banesës është 120 m² dhe është i organizuar në një dhomë ndejtje me kuzhinë, dhomë matrimonjale, dy dhoma fëmijësh dhe dy banjo.
Ky apartament ka një stil bashkëkohor përbërë nga linja të pastra, sipërfaqet e qeta dhe të lëmuara, si dhe disa detaje më të ndërlikuara. Ai është i rehatshëm dhe me hapësira të bollshme.

Date:
Faza

Projekt-Zbatim

Vendodhja

Tirane

Tags: