Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Portfolio

ARREDIM APARTAMENTI NË TIRANË

ARREDIM APARTAMENTI NË TIRANË

Ky apartament ka një sipërfaqe prej 110 m2 dhe ndodhet në qendër të qytetit të Tiranës. Apartamenti është organizuar në një dhomë ndejtje me aneks gatimi dhe ngrënie, dy dhoma gjumi dhe dy banjo. Apartamenti është mjaft funksional, ka hapsira të bollshme dhe të ndriçuara mirë. Apartamenti ka një stil minimal me ngjyra të çelura dhe neutrale. Format e përdoruara në mobilim janë të thjeshta dhe të një stili minimal, duke shfrytëzuar në maksimum hapsirën.

Date:
Faza

Ndertuar

Vendodhja

Tirane

Tags: