Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Portfolio

ARREDIM APARTAMENTI NË TIRANË

ARREDIM APARTAMENTI NË TIRANË

Ky apartament ndodhet në Tiranë dhe i takon një çifti të ri. Sipërfaqja e përgjithshme e banesës është 70 metra katror dhe është organizuar në një dhomë ndejtje dhe kuzhinë, dhomë gjumi martesore, studio dhe një banjo. Ngjyrat e mobiljeve janë të bardhë dhe ngjyrë kapuçino në mënyrë që të krijojnë hapësirë vizuale në dhomë.

Date:
Faza

Ndertuar

Vendodhja

Tirane

Tags: