Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Portfolio

ARREDIM APARTAMENTI NË TIRANË

ARREDIM APARTAMENTI NË TIRANË

Ky apartament ndodhet në një bllok apartamentesh banimi, në veri të Bulevardit Zogu I. Sipërfaqja totale e apartamentit është 120 m2 dhe organizohet në një dhomë ndejtje, gatim dhe ngrënie, 2 dhoma fjetje, 2 tualete dhe 2 ballkone. Apartamenti ka një stil bashkëkohor me forma lineare dhe ngjyra të lehta. Është një apartament mjaft komod, plot dritë e hapsirë. Parketi i drurit që është përdorur për shtrim, të jep një ndjesi ngrohtësie dhe të afron më tepër me natyrën.

Date:
Faza

Ndertuar

Vendodhja

Tirane

Tags: