Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Portfolio

ARREDIM BAR-KAFE NË TIRANË

ARREDIM BAR-KAFE NË TIRANË

Ambjenti ka një sipërfaqe prej 300 m2 dhe ndodhet në qendër të Tiranës.Ai organizohet në 2 kate.Në katin përdhe ndodhet bari, kafeneja dhe pastiçeria.Në katin e parë ndodhet kantina e verërave.Është trajtuar me një stil minimalist, me ngjyra te çelëta dhe plot dritë.Po kështu dhe format e përdorura kanë respektuar trajtat gjeometrike duke e lënë hapsirën sa më të lire.

Date:
Faza

Ndertuar

Vendodhja

Tirane

Tags: