Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Portfolio

ARREDIM BAR-KAFE NË TIRANË

ARREDIM BAR-KAFE NË TIRANË

Ambjenti ka një sipërfaqe prej 170 m² dhe ndodhet në kryqëzimin mes rrugës “Demokracia” dhe rrugës “Andon Zako Cajupi” në Tiranë. Lokali organizohet në 2 ambjente; Ambjenti i verandës jashtë, i cili lidhet me ambientet e brëndshme me anë të një vetrate xhami. Në ambientet brenda lokalit, banaku zë pamjen më të bukur të barit i cili është trajtuar me finesën e stilit modern duke vënë në dukje qendrën e ambjentit. Kolonat janë trajtuar në mënyrë që të mos duken si të tilla por kanë marë pamje dekoruese në ambjent.

Date:
Faza

Ndertuar

Vendodhja

Tirane

Tags: