Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Portfolio

ARREDIM RESTORANT “TARTUFO BIANCO” NË TIRANË

ARREDIM RESTORANT “TARTUFO BIANCO” NË TIRANË

Ky restorant ndodhet në Tiranë, në zonën e ish bllokut. Sipërfaqja totale është 1500 m2. Dyshemeja është shtruar me parket laminat duke i dhënë një ngrohtësi gjithë ambjentit. Ngjyrat e përdorura në mure dhe mobilje janë e bardha dhe grija, duke i dhënë më shumë dritë dhe elegancë ambjentit.

Date:
Faza

Ndertuar

Vendodhja

Tirane

Tags: