Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Portfolio

ARREDIM SALLONI PARUKERIE NË TIRANË

ARREDIM SALLONI PARUKERIE NË TIRANË

Ky sallon Parukerie ndodhet në qendër të Tiranës. Sipërfaqja totale është 70 m2 dhe është e organizuar në dy dhoma dhe dy tualete. Pas ndërhyrjes, të dy dhomat u bashkuan duke shembur murin ndarës midis tyre. Tani Salloni duket më i madh dhe ka mjaft hapsirë. Kapaciteti i tij është dyfishuar.

Date:
Faza

Ndertuar

Vendodhja

Tirane

Tags: