Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Portfolio

BANIMI DHE SHËRBIMESH

BANIMI DHE SHËRBIMESH

Parcela e propozuar për zhvillim shtrihet përgjatë rrugës automobilistike për në Milot, me saktësisht në lagjen “Gurra” e cila po formohet tashmë si një aks i rëndësishëm shërbimesh dhe banimi të qytetit të Lezhës. Sipërfaqja totale e ndërtimit 17’680 m². Godina është konceptuar me dy kate shërbimi dhe me 6 kate banimi të cilat kanë 3 shkallë të veçanta me hyrje nga ana jugore e objektit. Ana veriore e godinës përbën fasadën kryesore të objektit duke qenë në rrugën automobilistike. Nga ana arkitektonike fasadat janë konceptuar me lëvizje volumesh dhe materialesh.

Date:
Faza

Ndertuar

Vendodhja

Lezhe

Tags: