Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Portfolio

Fshat Turistik

Fshat Turistik

Ky fshat turistik ndodhet në fshatin Piskupat në Komunën Hudenisht të Pogradecit. Zona ndodhet në një faqe kodre e orientuar nga Liqeni i Pogradecit. Panorama që të ofron kjo zonë është e mrekullueshme. Zona që është marrë në studim ka një sipërfaqe prej 140000 m2. Është kërkuar nga investitori një kopmleks turistik me shtëpi banimi njëkatëshe me sipërfaqe të ndryshme. Në studim është propozuar të ndërtohen 95 shtëpi me sipërfaqe të ndryshme në plan dhe grupime të ndryshme përkundrejt njëra tjetrës.

Date:
Category:
Faza

Projekt-Zbatim

Vendodhja

Pogradec, Hudenisht

Tags: