Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Portfolio

GODINË BANIMI DHE SHËRBIMESH

GODINË BANIMI DHE SHËRBIMESH

Parcela e propozuar për zhvillim shtrihet përgjatë rrugës “Shtraus”” e cila po formohet tashmë si një aks i rëndësishëm me godina shërbimesh dhe banimi të qytetit të Lezhës. Sipërfaqja totale e ndërtimit është 7350 m². Godina është konceptuar me dy kate shërbimi dhe me 7 kate banimi të cilat kanë 6 apartamente në kat dhe një papafingo me 2 apartamente. Ana veriore e godinës përbën fasadën kryesore të objektit duke qenë e ekspozuar nga rruga automobilistike. Nga ana arkitektonike fasadat janë trajtuar në formë ekranesh të cilat evidentohen dhe nëpërmjet veshjes me pllaka.

Date:
Faza

Projekt-Zbatim

Vendodhja

Lezhe

Tags: