Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Portfolio

Godine Banimi

Objekti i propozuar ka funksion tregtar në dy katet e para dhe banimin në gjashtë katet e tjera. Kjo është kulla e parë e një kompleksi me tre kulla që do të zhvillohen në kohë të ndryshme. Dy katet tregtare kanë një sipërfaqe prej 1600 m2. Hyrja në këto ambjente zhvillohet nga rruga kryesore dhe pjesa e brendshme e tyre organizohet si një qendër biznesi me hollet dhe hapësirat e nevojshme tregtare

Date:
Arkitekt

ARKIAMDE

Tags: