Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Portfolio

Park Argëtimi

Park Argëtimi

Ky është një projekt rehabilitimi i parkut ekzistues në qytetin e Burrelit. Meqë parku ekzistues ndodhej në një gjendje tejet të amortizuar, me iniciativë të Fondit Shqiptar të Zhvillimit u ndërmor ky projekt për rehabilitimin e tij. Në projekt propozohen kënde lojrash për fëmijë të grupmoshave nga 0-12 vjeç, kënd shplodhje dhe lojërash tavoline për moshën e tretë, si dhe një kënd sportiv.

Date:
Category:
Arkitekt

ARKIMADE

Vendodhja

Burrel

Faza

Projekt Zbatim

Klienti

Fondi Shqiptar i Zhvillimit

Tags: