Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Portfolio

Projekt Zbatim, Vile ne Rradhime

Projekt Zbatim, Vile ne Rradhime

Alex Booker, në kuadër të zëvendësimit të shtëpisë ekzistuese që është në gjendje të rrënuar, ka planifikuar ndërtimin e një shtëpie të re duke përdorur gurin e shtëpisë ekzistuese. Shtëpia e re duhet të ndërtohet sipër kontureve të mureve ekzistues dhe të sigurojë ambjente të përshtatshme për familjen Booker. Ne si studio projektimi kemi menduar për pamjen arkitektonike që shtëpia do të krijojë në ambjentin e jashtëm duke krijuar kushtet e përshtatshme dhe sistemimin e oborrit sipas kërkesave te klientit.

Date:
Category:
Faza

Projekt-Zbatim

Klienti

Alex Booker

Vendodhja

Rradhime

Tags: