Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Portfolio

QENDëR KOMUNITARE

QENDëR KOMUNITARE

Me porosi të UNDP Albania dhe në bashkëpunim me Bashkinë Shijak, është hartuar Projekt-Zbatimi dhe preventivi i Qendrës Multifunksionale për Femijë me Aftësi të Kufizuara në Shijak. Ambjentet e kësaj qendre janë propozuar të sistemohen në një godinë ekzistuese. Nga vleresimi që iu bë kësaj godine në vend, u pa se ajo është në gjendje tejet të amortizuar dhe të dëmtuar konstruktivisht. Për këtë arsye u vleresua që godina të shembet dhe në vend të saj të ndërtohet një godinë e re një kat. Godina e re do te ruajë gjurmën dhe konturin e godinës ekzistuese. Sipërfaqja e katit është 162 m².

Date:
Arkitekt

ARKIMADE

Tags: