Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Portfolio

RYDER STYLE” TE SHALLVARET, TIRANË

RYDER STYLE” TE SHALLVARET, TIRANË

Ky ambjent ndodhet te pallatet Shallvare, buzë bulevardit Gjergj Fishta dhe ka një sipërfaqe rreth 55 m². Emri i dyqanit është “Rider Style” dhe merret kryesisht me shitjen e aksesoreve dhe veshjeve për motorra. Në kombinim me produktet e këtij dyqani ne kemi përdorur një stil modern ndërthurur me stilin industrial. Ngjyrat e përdorura janë ato neutralet gri, e bardhë dhe e zezë, që lidhet mirë me produktin shumëngjyrësh të dyqanit. Mobiljet janë me strukturë metalike gjë e cila lidhet edhe me karakterin e klienteve të ketij dyqani.

Date:
Faza

Ndertuar

Vendodhja

Tirane

Tags: