Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Portfolio

Shkolla e Bashkuar Kotodesh

Shkolla e Bashkuar Kotodesh

Parcela në të cilën do të ndërtohet shkolla e re e bashkuar ndodhet në Kotodesh me një sipërfaqe rreth 6600 m2. Në këtë parcelë është shkolla ekzistuese në gjendje të degraduar dhe me sipërfaqe të pamjaftueshme, e cila do të prishet për t’u ndërtuar shkolla e re.
Shkolla e re ka një sipërfaqe 3520 m2 dhe përbëhet nga 26 klasa standarte, palestra dhe ambjentet e tjera ndihmëse.
Gjithashtu, është punuar dhe në drejtim të normativave me qëllim përmirësimin e shkollës së re në raport me shkollën ekzistuese, si psh. dyert e klasave janë me hapje nga jashtë, fasada është e termoizoluar me sistem mantel, dritaret janë me xhama dopio për një izolim me të mirë termik.

Date:
Category:
Arkitekt

Arkimade

Vendodhja

Prrenjas

Tags: