Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Portfolio

SHOWROOM NË ZONËN E ISH BLLOKUT, TIRANË

SHOWROOM NË ZONËN E ISH BLLOKUT, TIRANË

Ky ambjent ndodhet në zonën e ish bllokut në Tiranë dhe ka një siperfaqe prej 150 m². Stili i përdorur është ai modern me forma dhe volume gjometrike të rregullta. Ngjyrat dhe materialet e përdorura janë më shumë të bardha e cila krijon kontrast me parketin e errët. Materialet e përdorura, si mermeri apo metali me ngjyrë floriri krijojnë një ndjesi klasi që lidhet më së miri dhe me produktet që do ekspozohen.

Date:
Faza

Projekt-Zbatim

Vendodhja

Tirane

Tags: