Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Portfolio

Shtypshkronja e fletores zyrtare

Shtypshkronja e fletores zyrtare

Ndërtesa e propozuar për rikonstruksion është pjesë e një ndërtese ekzistuese 2 katëshe e cila shtrihet përgjatë Bulevardit “Gjergj Fishta” dhe njihet me emrin “Ekspozita Shqipëria Sot”. Në pjesën veri-lindore të saj ndodhet shtypshkronja në fjalë. Duke patur parasysh kërkesat e kësaj ndërmarrje për zgjerim, por njëkohësisht dhe faktin që ndërtesa është mjaft e amortizuar si në interiere ashtu dhe në fasadë për mungesë mirëmbajtje, është paraqitur domosdoshmëria për rikonstruksion dhe shtesë anësore të saj.

Date:
Category:
Vendodhja

Tirane

Klienti

Ministria e Drejtesise

Tags: