kamping nË bjeshkËt e krumËs - tetor 2010


kamping nË luginËn e valbonËs - tetor 2010


kamping nË shishtavec - tetor 2010


qendËr informacioni turistik dhe dyqan artizanal nË krumË - tetor 2010


qendra rajonale t.i.p nË kukËs - tetor 2010


qendËr e informacionit turistik nË margegaj - tetor 2010


muzeu bajram curri - tetor 2010


muze nË kukËs - tetor 2010


Kategorite e Projekteve