shkolle fillore ne rajcË, prrenjas - janar 2017


shkolla e bashkuar kotodesh, prrenjas - janar 2017


rikonstruksion i “kopËshtit nr. 55” nË tiranË - tetor 2016


rikonstruksion i shkollËs sË kuqe nË tiranË - tetor 2016


terrene sportive nË shkollËn e mesme “vËrri” nË shËngjergj - tetor 2016


rikonstruksion i shkollËs sË koreografisË tiranË - maj 2015


shkolle 9-vjeÇare ne drize, gramsh - shtator 2015


shkollË 9-vjeÇare nË peshkopi - dhjetor 2010


shkollË 9-vjeÇare nË paskuqan - dhjetor 2010


shkollË 9-vjeÇare “bathore 6”, nË kamËz - dhjetor 2010


shkolle 9-vjeÇare ne bajram curri - dhjetor 2010


shkollË 9-vjeÇare “bathore 5”, nË kamËz - dhjetor 2010


shkollË e mesme nË lezhË - qershor 2009


shkollË 9-vjeÇare nË zallmner - qershor 2009


shkollË 9-vjeÇare nË has, krumË” - qershor 2009


auditori i leksioneve pranË aefs - prill 2008


konvikt pËr shkollËn e mesme - dhjetor 2007


rikonstruksion dhe shtesË nË shkollËn 9-vjecare klos - prill 2007


shkolla 9-vjeÇare “misto mame” - nËntor 2006


shkolla 9-vjeÇare “skËnder ÇaÇi” - korrik 2006


shkolla 9-vjeÇare “kongresi i manastirit” - korrik 2006


ndËrtesË e re pËr kopshtin nr. 54 - dhjetor 2005


ndËrtesË e re pËr kopshtin nr.50 - dhjetor 2005


ndËrtesË e re pËr kopshtin nr. 8 - dhjetor 2005


rikonstruksion dhe shtesË i kopshtit nr.36 - nËntor 2004


shkolla 9-vjeÇare “lidhja e prizrenit” - nËntor 2004


rikonstruksion dhe shtesË nË shkollËn 9-vjeÇare “fan.s.noli” - nËntor 2004


rikonstruksion dhe shtesË nË “klinikËn stomatologjike universitare” - nËntor 2004


Kategorite e Projekteve