KOMUNITETI ROM

pËrshtatje dhe rikonstruksion i ish godinËs sË repartit ushtarak nË godinË administrative pËr qendrËn e emergjencËs. - NË SHKURT 2014


sistemim i shesheve pËrpara godinave nË qendrËn e emergjencËs - SHKURT 2014


qendra e rikreacionit - JANAR 2014


pËrshtatje dhe rikonstruksion i ish godinËs sË repartit ushtarak nË godinË banimi tË pËrkohËshme pËr familjet rome. - DHJETOR 2013


PERSHTATSHMERIA E DISA OBJEKTEVE INSTITUCIONALE PER PAK

qendËr komunitare pËr fËmijËt me aftËsi tË kufizuara nË shijak. - JANAR 2017


qendËr multifunksionale nË bulqizË. - DHJETOR 2016


qendËr komunitare pËr fËmijËt me aftËsi tË kufizuara nË pogradec. - DHJETOR 2016


qendËr multifunksionale nË sarandË - DHJETOR 2016


pershtatshmeria e bashkise korce per akses nga pak - NËNTOR 2011


pershtatshmeria e bibliotekes korce per akses nga pak - 2011


pershtatshmeria e bibliotekes shkoder per akses nga pak - NËNTOR 2011


pershtatshmeria e qendres se romeve mbrostar per akses nga pak - NËNTOR 2011


pershtatshmeria e qendres se zhvillimit korce per akses nga pak - NËNTOR 2011


pershtatshmeria e qendres se zhvillimit shkoder per akses nga pak - NËNTOR 2011


pershtatshmeria e qendres se zhvillimit vlore per akses nga pak - NËNTOR 2011


pershtatshmeria e qendres shendetesore ne laprake per akses nga pak - NËNTOR 2011


pershtatshmeria e sherbimit rajonal te punes vlore per akses nga pak - NËNTOR 2011


pershtatshmeria e sherbimit te punesimit ne tirane per akses nga pak - NËNTOR 2011


pershtatshmeria e sherbimit te punesimit shkoder per akses nga pak - NËNTOR 2011


PROMOVIMI I MJEDISIT DHE TURIZMIT NE QARKUN E KUKESIT

kamping nË bjeshkËt e krumËs - TETOR 2010


kamping nË luginËn e valbonËs - TETOR 2010


kamping nË shishtavec - TETOR 2010


qendËr informacioni turistik dhe dyqan artizanal nË krumË - TETOR 2010


qendra rajonale t.i.p nË kukËs - TETOR 2010


qendËr e informacionit turistik nË margegaj - TETOR 2010


muzeu bajram curri - TETOR 2010


muze nË kukËs - TETOR 2010


QENDRA SOCIALE

rikonstruksion kinoteatri “zihni sako” gjirokastËr - SHKURT 2015


rikonstruksion pallati i kulturËs gramsh - PRILL 2015


qendËr sociale pËr gratË e dhunuara - KORRIK 2009


qender ditore per moshen e trete - SHKURT 2008


qender per familjen dhe rinine - SHKURT 2008


qender per femijet - SHKURT 2008


qender per persona me aftesi te kufizuar - SHKURT 2008


qender polifunksionale - SHKURT 2008


Kategorite e Projekteve