INTERIOR DESIGN AND SUPERVISION OF THE COFFEE SHOP

The bar has an area of 300 m2 and is located in the center of Tirana. It is organized in two floors. At the ground floor is located the bar and pastry shop. At the first floor is located the wine bar. The general style is minimal with light and neutral colors. The furniture has a simple and minimal style, maximizing space.

ARREDIM BAR-KAFE NË TIRANË

Ambjenti ka një sipërfaqe prej 300 m2 dhe ndodhet në qendër të Tiranës.Ai organizohet në 2 kate.Në katin përdhe ndodhet bari, kafeneja dhe pastiçeria.Në katin e parë ndodhet kantina e verërave.Është trajtuar me një stil minimalist, me ngjyra te çelëta dhe plot dritë.Po kështu dhe format e përdorura kanë respektuar trajtat gjeometrike duke e lënë hapsirën sa më të lire.

INTERIOR DESIGN AND SUPERVISION OF THE APARTMENT

This apartment is located at the north side of the boulevard of Tirana. The total area of the apartment is 120 square meters and is organized in a living room , small kitchen, master bedroom, children room, studio and two bathrooms. This apartment has a contemporary style composed by clean lines and light colors. It is comfortable , spacious and full of light. The parquet floor creates a worm and hosting environment

ARREDIM APARTAMENTI NË TIRANË

Ky apartament ndodhet në një bllok apartamentesh banimi, në veri të Bulevardit Zogu I. Sipërfaqja totale e apartamentit është 120 m2 dhe organizohet në një dhomë ndejtje, gatim dhe ngrënie, 2 dhoma fjetje, 2 tualete dhe 2 ballkone. Apartamenti ka një stil bashkëkohor me forma lineare dhe ngjyra të lehta. Është një apartament mjaft komod, plot dritë e hapsirë. Parketi i drurit që është përdorur për shtrim, të jep një ndjesi ngrohtësie dhe të afron më tepër me natyrën.

INTERIOR DESIGN AND SUPERVISION OF THE HAIR SALON

The hair salon is located in the center of Tirana. The total area is 70 square meters and it consists in two rooms and two bathrooms. After the intervention, the two rooms were connected by demolishing the wall that divided them. Now the salon looks bigger and has more space. The floor is paved with laminate in order to create a warm atmosphere. The colors used in walls and furniture are the white and yellow in order to increase the light inside the salon.

ARREDIM SALLONI PARUKERIE NË TIRANË

Ky sallon Parukerie ndodhet në qendër të Tiranës. Sipërfaqja totale është 70 m2 dhe është e organizuar në dy dhoma dhe dy tualete. Pas ndërhyrjes, të dy dhomat u bashkuan duke shembur murin ndarës midis tyre. Tani Salloni duket më i madh dhe ka mjaft hapsirë. Kapaciteti i tij është dyfishuar. Dyshemeja është shtruar me parket laminat duke i dhënë një ngrohtësi gjithë ambjentit. Ngjyrat e përdorura në mure dhe mobilje janë e bardha dhe e verdha, në mënyrë që të shtohet reflektimi i dritës në sallon.