Arkitektë

Ju lutemi të dërgoni CV dhe katalogë të punëve tuaja në [email protected] Vetëm CV dixhitale dhe katalogë (jo më të mëdha se 10MB) do të pranohen.

ARKIMADE kërkon praktikantë

ARKIMADE interesohet për studentë të talentuar të arkitekturës që janë të etur për të mësuar dhe për të zhvilluar aftësitë e tyre. Ju do mund të fitoni përvojë pune duke marrë pjesë si në fazën e projekt-idesë dhe / ose në fazën e projekt-zbatimit nën instruktimin e një arkitekti me përvojë.

Apliko per pune

    Përvoja:
  • minimumi 3 vjet përvojë si student i arkitekturës
  • nevojitet: AutoCAD dhe 3ds Max ose V Ray
  • dërgoni CV dhe katalogë dixhital (jo më të mëdha se 10MB)

© 2021 Arkimade