Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Objekt Arsimor 9

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Shkolla Eftali Koci ka një sipërfaqe të përgjithshme prej 3347 m2. Shkolla do të vendoset para hyrjes kryesore, duke krijuar kështu një komunikim të drejtpërdrejtë midis portës kryesore dhe portës së shkollës. Ndërtesa e re do të jetë 3 kate mbi tokë dhe pjesë e përdhese për qëllime shërbimi.

Ngjitur me shkollën pozicionohet palestra me komunikim të drejtpërdrejtë, por ndarje me nyje antisizmike me shkollën që formon një objekt në formën e “L”. Në këtë mënyrë është plotësuar nevoja për ambientet e zhdukura sportive të brendshme.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Date:
Category:
PLACE

DURRES

PHASE

PROJEKT ZBATIM

Tags:
en_US