Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Objekt Arsimor 7

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Shkolla Iliria ndodhet në Fushe-Kruje, bashkia Kruje. Shkolla ka një sipërfaqe të përgjithshme prej 1061 m2. Në këtë projekt, ndërtesa do të vendoset më afër kufirit të pronës në pjesën verilindore, duke rritur kështu zonën e shfrytëzueshme për përdorim dhe shtimin e objekteve të brendshme dhe të jashtme. Hyrja në pronë supozohet të lihet në pjesën jugore, gjithashtu hyrja në ndërtesë duhet të bëhet në pjesën jug-perëndimore.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Date:
Category:
PLACE

KRUJE

PHASE

PROJEKT ZBATIM

Tags:
en_US