Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

SOCIAL BULIDING 4

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Me porosi të UNDP Albania dhe në bashkëpunim me Bashkinë Shijak, është hartuar Projekt-Zbatimi dhe preventivi i Qendrës Multifunksionale për Femijë me Aftësi të Kufizuara në Shijak. Ambjentet e kësaj qendre janë propozuar të sistemohen në një godinë ekzistuese. Nga vleresimi që iu bë kësaj godine në vend, u pa se ajo është në gjendje tejet të amortizuar dhe të dëmtuar konstruktivisht. Për këtë arsye u vleresua që godina të shembet dhe në vend të saj të ndërtohet një godinë e re një kat. Godina e re do te ruajë gjurmën dhe konturin e godinës ekzistuese. Sipërfaqja e katit është 162 m².[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Date:
Category:
PLACE

Shijak

PHASE

PROJEKT ZBATIM

YEAR

2017

Tags:
en_US