Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

SOCIAL BULIDING 5

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Tualetet Publike do të lokalizohen në pjesën perëndimore të QSUNT-së. Ndërtimi i tualetit publik do të krijojë kushte normale dhe do të ndikojë në përmirësimin e higjenës të ambjenteve të jashtme të godinave spitalore, duhet të respektojë standartet funksionale spitalore duke plotësuar kushtet e ruajtjes së ambienteve publike.Përsa i përket fasadave të objektit është menduar që në projektim ky objekt të mos japë idenë e një strukture që duket si tualet publik. Gjithashtu ngjyrat dhe materialet e përdorura e bejnë këtë strukturë të duket edhe më modern dhe estetikisht bukur në vendin ku do të pozicionohet për shkak se ka shikueshmëri të drejtëpërdrejtë nga rruga kryesore. Përgjatë hyrjes kryesore propozohet nje korridor i cili ndahet me ambjentin brenda dhe jashtë me anë te listelave të drurit ku disa prej tyre do të jenë edhe me ndricim LED të inkastuar, çka e bën këtë objekt me të survejuar[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Date:
Category:
PLACE

TIRANË

PHASE

PROJEKT IDE

YEAR

2021

Tags:
en_US