Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Social Buliding 1

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ndërtesa është një godinë ekzistuese 3-katëshe në Sauk, Tiranë, e cila funksiononte si Klinikë Mjekësore. Ndërtesa pas rindërtimit do të kryejë funksionin e Qendrës për Trajtimet Terapeutike për Fëmijët me Aftësi të Kufizuara

Ky projekt zbatohet bazuar në standardet dhe normat vendore si dhe ato të vendeve të Komitetit Evropian duke përmbushur kërkesat dhe kushtet për fëmijët me aftësi të kufizuara. Çdo mjedis i kësaj ndërtese është zbukuruar ndryshe dhe ka një larmi ngjyrash dhe teksturash. Kjo e bën këtë mjedis mjaft ftues dhe të ngrohtë për këta fëmijë.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Date:
Category:
PLACE

TIRANË

PHASE

ZBATUAR

YEAR

2021

Tags:
en_US