Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Objekt Arsimor

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Objekti i ri organizohet në dy kate dhe ruan distancat nga kufijte e pronës dhe objektet përreth. Respekton normativat e Ministrisë së Arsimit si përsa i përket koeficentit të shfrytëzimit të territorit ashtu dhe sipërfaqes së ambjenteve të brendshme.
Objekti ka 3 grupe me drekë në katin përdhe dhe 4 grupe me drekë në katin e parë. Pra kapaciteti i këtij kopështi do jetë 7 grupe me drekë që ftojnë në total 180 fëmijë të grupmoshave të ndryshme parashkollore.
Secili grup ka një dhomë pranimi në hyrje, ku fëmijët kontrollohen nga një person i specializuar për ndonjë sëmundje infektive që mund të dëmtojë fëmijët e tjerë.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Date:
Category:
PLACE

TIRANË

PHASE

BUILD

YEAR

2005

Tags:
en_US