Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Objekt Arsimor

Objekti i ri organizohet në dy kate dhe ruan distancat nga kufijte e pronës dhe objektet përreth. Respekton normativat e Ministrisë së Arsimit si përsa i përket koeficentit të shfrytëzimit të territorit ashtu dhe sipërfaqes së ambjenteve të brendshme.
Objekti ka 3 grupe me drekë në katin përdhe dhe 4 grupe me drekë në katin e parë. Pra kapaciteti i këtij kopështi do jetë 7 grupe me drekë që ftojnë në total 180 fëmijë të grupmoshave të ndryshme parashkollore.
Secili grup ka një dhomë pranimi në hyrje, ku fëmijët kontrollohen nga një person i specializuar për ndonjë sëmundje infektive që mund të dëmtojë fëmijët e tjerë.

Date:
Category:
VENDI

TIRANË

FAZA

NDËRTUAR

VITI

2005

Tags:
sq