Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

[vc_row css=”.vc_custom_1636210955405{padding-top: 140px !important;padding-bottom: 14px !important;}”][vc_column]

Te projektosh per te jetuar

Ky katalog u hartua me kontributin e vyer te Arkitektes Vera Bushati...more

Ujesjellesat-Kanalizimet

Botimi mbi historikun e projektimit të veprave Ujësjellësa-Kanalizimeve...more

Stacione

Stacioni i parë i trenit në Durrës pozicionohej në jug të qytetit...more

Spitale

Spitali i përgjithshëm në Përmet vendoset në pjesën veriore të qytetit.....more

Urat ne Shqiperi

Arkivi Qendror Teknik i Ndërtimit (AQTN)....more

Tirana qyteti i munguar

Tirana e munguar eshte  nje perpjekje  per te lexuar Tiranen e sotme....more

Prezenca Austro-Hungareze ne Shqiperi

Prezenca Austro-Hungareze ne Shqiperi arkitekture, planifikim, infrastrukture....more

under pressure

Fakte rreth arkitektures socialiste Shqiptare....more

Hotelet

Zhvillimi i tipologjise ne Shqiperi...more

Godinat industriale

Godinat dhe komplekset industriale...more

Gramshi Zhvillimi Urban

Zhvillimi i qytetve të Shqipërisë në periudhën kohore...more

Arena

Veshtrim tipologjik mbi arkitekturen shqipetare...more

Kavaja

Pershkrim i pergjithshem i Kavajes...more

Kukesi

Zhvillimi Urban...more

KINEMAT THE TEATROT

Projekte arkitektonike ne Shqiperine tone komuniste...more

lezha

Zhvillimi Urban....more

[/vc_column][/vc_row]

sq