Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

[vc_row css=”.vc_custom_1527842574006{padding-bottom: 135px !important;}”][vc_column]

[/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1527842615382{padding-bottom: 135px !important;}”][vc_column]
[vc_column_text]

ÇFARË OFROJMË?

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][vc_empty_space height=”17px”]

Projektim arkitektonik 0
[vc_empty_space]
Planifikim Urban 0
[vc_empty_space]
Projektim inxhinierik 0
[vc_empty_space][vc_empty_space height=”17px”]
Mbikqyrje dhe kolaudim 0
[vc_empty_space height=”17px”]
[/vc_column][/vc_row][vc_row row_content_width=”grid” css=”.vc_custom_1527672850190{padding-right: 5% !important;padding-bottom: 100px !important;padding-left: 5% !important;}”][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-2 vc_col-lg-8″]

projektet

Kompania “Arkimade” ka realizuar shumë projekte nga kontraktorë të ndryshëm. Ajo është përfshirë në shumë projekte të mëdha për ndërtime të reja dhe rehabilitime të ndryshme.
[/vc_column][/vc_row][vc_row row_content_width=”grid” css=”.vc_custom_1526541118651{padding-bottom: 175px !important;}”][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle” content_text_aligment=”left” css=”.vc_custom_1526641705054{padding-bottom: 120px !important;}”][vc_column]
arkimade
[vc_row_inner][vc_column_inner]

Kur jemi krijuar?

“Arkimade” shpk është një kompani private me vendndodhje në Tiranë, Shqipëri. Kjo kompani ka filluar aktivitetin e saj në fillim të vitit 2006 dhe ofronte shërbime në fushën e Studimeve Urbane dhe Projekteve të Arkitekturës.Në Korrik të vitit 2010 kompania “Arkimade” zgjeroi shërbimet e saj jo vetëm ne fushën e Studimeve Urbane dhe Projekteve të Arkitekturës por edhe në fushën e Projekteve të Konstruksioneve, Rrugëve, Ujësellës-Kanalizimeve dhe Supervizonin e tyre.

[/vc_column_inner][/vc_row_inner]
projektet
[vc_row_inner][vc_column_inner]

shikoni projektet

Kompania “Arkimade” ka realizuar shumë projekte nga kontraktorë të ndryshëm. Ajo është përfshirë në shumë projekte të mëdha për ndërtime të reja dhe rehabilitime të ndryshme.Në këto projekte “Arkimade” është përfshirë në:përgatitjen e Dokumenteve të Projektit,Dokumenteve të Tenderit,Vlerësimi i Propozimeve të Pjesëmarrësve në Tender,Projekt Idesë dhe Zbatimit, përfshirë dhe mobilimin e tyre me makineri dhe paisje,Preventivave përkatës, si dhe supervizionin e tyre

[/vc_column_inner][/vc_row_inner]
eksperiencat
[vc_row_inner][vc_column_inner]

eksperiencat

Kompania “Arkimade” ka realizuar shumë projekte nga kontraktorë të ndryshëm. Ajo është përfshirë në shumë projekte të mëdha për ndërtime të reja dhe rehabilitime të ndryshme. Këto ndërtime përfshijnë ndërtesa sociale dhe të edukimit si: Qendra Sociale, Cerdhe, Kopështe, Shkolla, Qëndra Biznesi, Ndërtesa shumë funksionale, Hotele, Banesa Kolektive Shumëkatëshe

[/vc_column_inner][/vc_row_inner]
stafi
[vc_row_inner][vc_column_inner]

Stafi

Stafi i kompanisë përbëhet nga inxhinierë dhe teknicienë me shumë eskperiencë që punojnë që nga themelimi i saj në Shqipëri dhe Kosovë.Kompania dhe stafi i saj është përfshirë në fushën e vlerësimit të pasurive të paluajtshme, studime fizibiliteti, planfikimin urban dhe planeve te zhvendosjeve, investigime hidrologjike dhe gjeoteknike. E gjithë puna e saj është mbështetur në standartet e aplikuara shqiptare dhe ato mjedisore të konservimit të biodiversitetit, trashëgimisë kulturore dhe sigurisë në punë të Bankës Botërore.

[/vc_column_inner][/vc_row_inner]
[/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1631096790494{padding-top: 11% !important;padding-bottom: 13% !important;}” parallax_background_image=”6165″][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row row_content_width=”grid” css=”.vc_custom_1527861496381{margin-top: -140px !important;padding-bottom: 141px !important;}”][vc_column width=”1/3″ offset=”vc_col-lg-offset-0 vc_col-lg-4 vc_col-md-offset-2 vc_col-md-8 vc_col-sm-offset-2 vc_col-xs-12″]
[vc_empty_space height=”37px”]
[vc_empty_space height=”30px”][/vc_column][vc_column width=”1/3″ offset=”vc_col-lg-offset-0 vc_col-lg-4 vc_col-md-offset-2 vc_col-md-8 vc_col-sm-offset-2 vc_col-xs-12″]
[vc_empty_space height=”37px”]
[vc_empty_space height=”30px”][/vc_column][vc_column width=”1/3″ offset=”vc_col-lg-offset-0 vc_col-lg-4 vc_col-md-offset-2 vc_col-md-8 vc_col-sm-offset-2 vc_col-xs-12″]
[vc_empty_space height=”37px”]
[vc_empty_space height=”30px”][/vc_column][/vc_row]

sq