Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Objekt Arsimor 2

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Shkolla 9-vjeçare me cikël parashkollor “Ramazan Jangozi” ka një sipërfaqe totale ndërtimi prej 1867m2. Shkolla u ndërtua në të njëjtën parcelë ku më parë ishte vendosur ndërtesa ekzistuese e dëmtuar nga tërmeti i vitit 2019.
Sipërfaqja e pronës është 3666 m2. Brenda këtij kufiri, mund të realizohen kriteret e Detyrës së Projektimit dhe standardet bashkëkohore për objektet e nevojshme shkollore. Gjithashtu, është projektuar një sistem i ri oborri, me terrene sportive të hapura, me një shesh të shtruar me pllaka dekorative dhe me kopshte të mbjella me pemë, lule dhe bar, stola.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Date:
Category:
VENDI

KRUJE

FAZA

NDERTUAR

VITI

2020

Tags:
sq