Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

SOCIAL BULIDING 2

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ambjenti që do të krijohet për dy bokset e izolimit, është ambjent aktualisht i cili përdoret për magazinë.Ky ambjent ndodhet në katin e dytë të godinës 4 katëshe në Spitalin Onkologjik. Ambjenti së bashku me tualetin është 30 m2 dhe 3m2 tualeti që ndodhet brenda dhomës.Ky ambjent do të përshtatet duke e ndarë dhomën në dy hapësira , për krijimin e dy “Bokseve Sterile”.Përsa i përket rifiniturave të dhomës dyshemja e dhomave do të shtrohet me rezinë për arsye te higjenizimit sa më të mirë. Dyshemetë e tualeteve do të shtrohen me pllaka gres porcelanatMe po të njëjtat pllaka do të bëhet edhe veshja e mureve të tualeteve .  Përsa i përket interierit të dhomave është projektuar duke menduar për qetësinë që ato duhet ti falin pacienteve duke përdorur ngjyrën e bardhë,elementin e drurit  dhe letrën murale.Gjithashtu të gjithë ndricuesit e varur dhe plafonët do të jenë baktericid. Dyert  do të kenë ngjyrë të bardhe.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Date:
Category:
VENDI

TIRANË

FAZA

PROJEKT IDE

VITI

2021

Tags:
sq