Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Offices 4

Keto zyra kanë një sipërfaqe prej 210 m2 dhe ndodhen në Tiranë, në një zonë me zhvillim të ri urban. Zyrat janë organizuar ne hapesira me funksione të ndryshme si: holli I pritjes, recepsioni kënd rekreacioni, salla e mbledhjeve, financa, media, kuzhina dhe ambjente ndihmëse. Ambjenti është mjaft funksional, me hapsira racionale dhe njëkohësisht të bollshme. Zyrat kanë një stil “industrial”, karakterizohet nga ngjyra të errëta dhe neutrale. Format e perdoruara në mobilim janë të thjeshta dhe të nje stili minimal, duke shfrytëzuar në maksimum hapsirën.

Date:
Category:
VENDI

TIRANË

FAZA

ZBATUAR

VITI

2017

Tags:
sq