Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Offices

Keto zyra kanë një sipërfaqe prej 500 m2 dhe ndodhen në Tiranë. Koncepti Arkitektonik bazohet në përmirësimin e hapësirave, rifiniturave dhe aplikimin e materialeve bashkëkohore. Jane organizuar ne hapesira me funksione të ndryshme si: holli I pritjes, recepsioni kënd rekreacioni, salla e mbledhjeve, financa, media, kuzhina dhe ambjente ndihmëse. Ambjenti është mjaft funksional, me hapsira racionale dhe njëkohësisht të bollshme. Zyrat kanë një stil “modern”, karakterizohet nga ngjyra neutral dhe te hapura. Format e perdoruara në mobilim janë të thjeshta dhe të nje stili minimal, duke shfrytëzuar në maksimum hapsirën.

Date:
Category:
VENDI

TIRANË

FAZA

ZBATUAR

VITI

2019

Tags:
sq