Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Objekt Arsimor 10

Shkolla Dhosi Liperi ndodhet në Sukth, bashkia Durrës. Projekti propozon një ndërtim të ri me një sipërfaqe të përgjithshme prej 1890 m2 me komunikim të drejtpërdrejtë, por ndarje me nyje antisizmike me palestër me konstruksion betoni të armuar me shkollën. Në këtë mënyrë, nevoja për ambientet e brendshme sportive që mungonin është përmbushur dhe gjithashtu lartësia e palestrës është përdorur për të rritur objektet ndihmëse dhe administrative

Date:
Category:
VENDI

DURRES

FAZA

PROJEKT ZBATIM

Tags:
sq