Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Godine Banimi 4

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Zona në studim shtrihet përgjatë rrugës “Shtraus”.
Ka një sipërfaqe prej 10670 m2. Studimi i propozuar përmban objekte me destinacion banimi dhe shërbimesh. Sipërfaqja e përgjithshme e objekteve në bazë është rreth 5280 m2. Janë ruajtur rrugët e propozuara në studimin e vitit 1996.
Objektet ngrihen në 2, 5, 8 dhe 9 kate, këto janë të vazhduara dhe ndërpriten nga nënkalime të tipit galeri. Sipërfaqja e përgjithshme e ndërtimit është rreth 39 000 m2.
Gjelbërimi është menduar të jetë i pranishëm përgjatë gjithë rrugëve. Në pjesën perëndimore do të jetë një lulishte që do u shërbejë banorëve.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Date:
Category:
VENDI

LEZHË

FAZA

NDËRTUAR

VITI

2005

Tags:
sq