Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Godine Banimi 1

Objekti i propozuar ka funksion tregtar në dy katet e para dhe banimin në gjashtë katet e tjera. Kjo është kulla e parë e një kompleksi me tre kulla që do të zhvillohen në kohë të ndryshme. Dy katet tregtare kanë një sipërfaqe prej 1600 m2. Hyrja në këto ambjente zhvillohet nga rruga kryesore dhe pjesa e brendshme e tyre organizohet si një qendër biznesi me hollet dhe hapësirat e nevojshme tregtare. Kati tip i banimit ka një sipërfaqe prej 800 m2. Në këtë kat organizohen shtate apartamente 2+1 dhe 1+1 sipas detyrës së projektimit të hartuar paraprakisht nga investitori.

Date:
Category:
VENDI

KAMËZ

FAZA

PROJEKT-ZBATIMI

VITI

2008

Tags:
sq