Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Objekt Arsimor 12

Shkolla e mesme e pergjithshme “Hydajet Lezha” ne Lezhe ka nje siperfaqe totale rreth 5565 m2. Vendosja e shkolles se re perkundrejt ekzistueses eshte bere e tille qe ne pjesen veriore te krijohet nje obbor i brendshem ku do organizohen terrenet e hapura sportive per te dy shkollat. Shkolla e re eshte organizohuar ne forme u-je ku ne pjesen veriore do te pozicionohet palestra. Eshte lene dhe nje komunikim me nje kolonade te hapur midis palestres dhe hollit kryesor te shkolles. Objekti organizohet ne tre kate, ndersa blloku i shkalles ne katin e trete ngrihet dhe nje gjysem kati me lart duke krijuar hapesire te nevojshme per sallen polifunksionale qe organizohet ne kete kat, si dhe duke theksuar ne volum bllokun kryesor te levizjes vertikale.

Date:
Category:
VENDI

LEZHE

FAZA

NDERTUAR

VITI

2009

Tags:
sq