Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Plan Urban 1

Për sfidën e propozuar nga Atelier Shqipëria me këtë Konkurs Ndërkombëtar Projektimi Peizazhi për Parkun e Besimit të Tiranës, PROAP ka bashkuar forcat me ARKIMADE në mënyrë që me një ekip të fortë vendor dhe ndërkombëtar, pyetjet dhe çështjet e propozuara nga ana e organizatorëve të konkursit mund të adresohen me një fokus lokal të projektit të propozuar. Ky bashkëpunim synon të nxjerrë më të mirën nga përvoja e dy kompanive dhe të sjellë në hartimin e projektit eksperienca të ekspertizës plotësuese të ekipeve të tyre.

Date:
Category:
VENDI

Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, TIRANË

FAZA

KONKURS NDËRKOMBËTAR

VITI

2015

Tags:
sq